خرید آلبوم کوچههای بینشان - تنظیم مسعود جاهد و همخوانی شیدا و مسعود جاهد
قیمت : 35000 تومان
برند : پویاموزیک
خرید پستی آلبوم کوچههای بینشان - تنظیم مسعود جاهد و همخوانی شیدا و مسعود جاهد
قیمت آلبوم کوچههای بینشان - تنظیم مسعود جاهد و همخوانی شیدا و مسعود جاهد
آلبوم موسیقی کوچههای بینشان» اثری از نوازندهی چیرهدست نی و آهنگساز و خواننده سبک سنتی مسعود جاهد» و همخوانی همسرش شیدا جاهد» است. آهنگسازی و تنظیم تمام قطعات این آلبوم را خود مسعود جاهد برعهده دارد. این آلبوم شامل ۱۰ قطعه، بهنام های مهربانم، کجا رفتی، شبی یاد دارم، سر گیسو، نگار، کوچه بینان، آتش دل، گریه کن، چهارمضراب شور و نازنین است. مسعود جاهد جزو نسل سوم نوازندگان نی محسوب میشود. او ابتدا کارش را دو نوازی و سه نوازی تصنیف آغاز کردو بعدها پا به دنیای موسیقی باکلام گذاشت. این زوج هنری تاکنون آلبومهایی چون در فکر تو بودم»، پنجره باز میشود» را در کارنامهی هنری خود داشتهاند.
آلبوم موسیقی کوچههای بینشان» اثری از نوازندهی چیرهدست نی و آهنگساز و خواننده سبک سنتی مسعود جاهد» و همخوانی همسرش شیدا جاهد» است. آهنگسازی و تنظیم تمام قطعات این آلبوم را خود مسعود جاهد برعهده دارد. این آلبوم شامل ۱۰ قطعه، بهنام های مهربانم، کجا رفتی، شبی یاد دارم، سر گیسو، نگار، کوچه بینان، آتش دل، گریه کن، چهارمضراب شور و نازنین است. مسعود جاهد جزو نسل سوم نوازندگان نی محسوب میشود. او ابتدا کارش را دو نوازی و سه نوازی تصنیف آغاز کردو بعدها پا به دنیای موسیقی باکلام گذاشت. این زوج هنری تاکنون آلبومهایی چون در فکر تو بودم»، پنجره باز میشود» را در کارنامهی هنری خود داشتهاند.
تصاویر بیشتر
خرید آلبوم کوچههای بینشان - تنظیم مسعود جاهد و همخوانی شیدا و مسعود جاهد ارزان , آلبوم کوچههای بینشان - تنظیم مسعود جاهد و همخوانی شیدا و مسعود جاهد با قیمت ارزان , خرید پویاموزیک ارزان , پویاموزیک با قیمت ارزان , خرید پستی آلبوم کوچههای بینشان - تنظیم مسعود جاهد و همخوانی شیدا و مسعود جاهد ,خرید اینترنتی آلبوم کوچههای بینشان - تنظیم مسعود جاهد و همخوانی شیدا و مسعود جاهد, خرید آلبوم کوچههای بینشان - تنظیم مسعود جاهد و همخوانی شیدا و مسعود جاهد با قیمت 35000 ,خرید آلبوم کوچههای بینشان - تنظیم مسعود جاهد و همخوانی شیدا و مسعود جاهد فقط 35000 ,خرید پویاموزیک آلبوم کوچههای بینشان - تنظیم مسعود جاهد و همخوانی شیدا و مسعود جاهد ,خرید پویاموزیک با قیمت 35000,kharid آلبوم کوچههای بینشان - تنظیم مسعود جاهد و همخوانی شیدا و مسعود جاهد, gheymat آلبوم کوچههای بینشان - تنظیم مسعود جاهد و همخوانی شیدا و مسعود جاهد آلبوم موسیقی کوچ عاشقانه - علیرضا عصار آلبوم موسیقی نواحی ایران مراسم آیینی خانقاه قادریه ی کردستان اثر حاج خلیفه میرزا آغه غوثی آلبوم موسیقی در شب سرد زمستانی - محمد نوری آلبوم موسیقی ردیف آوازی - ابراهیم بوذری آلبوم موسیقی در لحظه (بداهه نوازی بربت و تمبک) - بابک غسالی، بهنام معصومی آلبوم موسیقی سلام باستانی (ضرب زورخانه) - مرشد مهرگان آلبوم کوچههای بینشان - تنظیم مسعود جاهد و همخوانی شیدا و مسعود جاهد